| Predlozi.... | |
|
+7nata*rbd* ~/Dul_mi_estrella\~ ^*Mici*^ Little~angel~with~heart ~KI$$_GIRL~ Marija I **_DuLcE MaRiA_** 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~/Dul_mi_estrella\~ Dulce ti je idol
Broj poruka : 408 Godina : 31 Lokacija : Siempre con RBD Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 20.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Sub 27 Dec - 16:52 | |
| npr, da otorite takmicenje a naj nick, siggy, aw,i npr za najbolje napravljenu sliku od Dulce....... | |
|
| |
nata*rbd* Saznajes nesto o Dulce..
Broj poruka : 77 Godina : 30 Lokacija : DULCE I JA PEWAMO PESMU FUEGO Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 26.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 28 Dec - 11:48 | |
| NEZNAM DA LI IMATE TEMU ONLY FOR GIRLS ONLY FOR BOYS MENI SU TE 2 TEME SUPER I ZABAWNESU SAMO SAM WAM PREDLOZILA PA WI ODLUCITE DA LI CETE TO UADITI ILI NE | |
|
| |
**_DuLcE MaRiA_** ♥Dulce glavna adminka♥
Broj poruka : 1110 Godina : 34 Lokacija : Beograd Raspoloženje : :))))))))))) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 19.11.2008
| |
| |
Broj poruka : 1110 Godina : 34 Lokacija : Beograd Raspoloženje : :))))))))))) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 19.11.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 28 Dec - 12:58 | |
| - ~Chica como DuLcE~ ::
- npr, da otorite takmicenje a naj nick, siggy, aw,i npr za najbolje napravljenu sliku od Dulce.......
i to cu otvoriti.... | |
|
| |
Broj poruka : 77 Godina : 30 Lokacija : DULCE I JA PEWAMO PESMU FUEGO Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 26.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 28 Dec - 13:04 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 28 Dec - 13:18 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 29 Dec - 17:10 | |
| xexexeexe | |
|
| |
~KI$$_GIRL~ ♥Dulce moderator♥
Broj poruka : 102 Godina : 27 Lokacija : Tu i tamo...swugde po malo Poso/dokolice : Druzenje,na netu,4umi,facebook.... Raspoloženje : :) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Novac : 1000$ Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Sre 28 Jan - 14:28 | |
| Ewo mog predloga,stawite portal! | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 16 Feb - 11:36 | |
| | |
|
| |
~**tufnica**~ Prvi put cuje za Dulce
Broj poruka : 52 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 16 Feb - 16:24 | |
| Da adminka vise ne salje glupe poruke clanovima kao vratite se i to | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 16 Feb - 16:32 | |
| iZVINI A PO CEMU SU GLUPE...PA NIKO NEPOSECUJE FORUM.... | |
|
| |
~**tufnica**~ Prvi put cuje za Dulce
Broj poruka : 52 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 16 Feb - 16:50 | |
| ok,izvini sto sam predlozila | |
|
| |
Little~angel~with~heart Pocinjes da volis Dul
Broj poruka : 221 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Raspoloženje : Extra Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Čet 19 Feb - 12:29 | |
| Ne bi slal da ste redovni | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Čet 19 Feb - 12:56 | |
| | |
|
| |
~KI$$_GIRL~ ♥Dulce moderator♥
Broj poruka : 102 Godina : 27 Lokacija : Tu i tamo...swugde po malo Poso/dokolice : Druzenje,na netu,4umi,facebook.... Raspoloženje : :) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Novac : 1000$ Datum upisa : 19.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Pet 20 Feb - 16:25 | |
| Mogli bi da imate jos 1-2 moderatora da bi oni brisali spamowe posto ih dosta ima! | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Sub 21 Feb - 10:15 | |
| slazem se.....pa owako posto si ti najredovnija ti cs biti mod | |
|
| |
~DuLcE~JeLeNa~ Prvi put cuje za Dulce
Broj poruka : 15 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 22 Mar - 18:53 | |
| ja imam jedan predlog za jos ljepsi izgled foruma....da slike u potpisima smanjite tako ce ljepse izgledati....vi kako hocete | |
|
| |
^*Mici*^ Dulce expert
Broj poruka : 628 Godina : 31 Lokacija : With Ucker....:):) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Predlozi.... Ned 22 Mar - 21:48 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 15 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 22.03.2009
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 0:48 | |
| imam ja jos dosta predloga ali sad ko ce pisati....imate li u planu da budete nekad oficijalni?ako imate postoje stvari koje morate promijeniti.... | |
|
| |
Icy Savinon von Uckermann ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 122 Godina : 35 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 1:10 | |
| Pa verovatno glavna adminka ima,nismo pricale o tome.... Npr koje stvari moramo promeniti,koji je tvoj predlog??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 1:16 | |
| ovako imam i ja jedan forum i za njega planiram da bude ofi....morate da skupite članove a to ne možete ako vam u pravilima stoji da niko ne može da reklamira forum ko ima ispod 50 postova....moraju se promijeniti kategorije i forumi....ima još stvari neka mi se javi glavna adminka pa ću joj ja rado objasniti naravno iz najbolje namjere....e da ako hoćete da vidite odprilike kako trebaju da budu kategorije i forumi recite mi....ja ću vam poslati adresu mog foruma ne morate se regovati možete samo da vidite.... | |
|
| |
Icy Savinon von Uckermann ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 122 Godina : 35 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 1:35 | |
| Vazi Amix!Prenecu joj!Mozes da posaljes meni preko pm-a,a ja cu reci adminki... | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 18:49 | |
| daj mi adresu....stvarno mi je potrebna pomoc..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi.... Pon 23 Mar - 23:45 | |
| stvarno cu vam rado pomoci.....jer obb Dul i sve forume o njoj i kad moj forum bude oficijalni pomoci cu vam da i vas bude ali naravno moracete da promijenite doosta stvari.... | |
|
| |
~*CwIjInA_MaLa*~ Prvi put cuje za Dulce
Broj poruka : 28 Godina : 28 Lokacija : ♥Fan numero 1 de Annie♥ Raspoloženje : Odlichno.. :)))) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 14.05.2009
| Naslov: Re: Predlozi.... Čet 14 Maj - 19:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi.... | |
| |
|
| |
| Predlozi.... | |
|