Broj poruka : 221 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Raspoloženje : Extra Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 22.11.2008
Naslov: Re: Tema odsustva Čet 26 Mar - 11:52
tnxs
Icy Savinon von Uckermann ♥Dulce admin♥
Broj poruka : 122 Godina : 35 Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 15.01.2009
Naslov: Re: Tema odsustva Ned 12 Apr - 4:07
Ja se izvinjavam sto me nije bilo neko vreme,ali sada sam tu....
MaKiCa ♥Dulce moderator♥
Broj poruka : 314 Godina : 36 Lokacija : con RBD obvio Poso/dokolice : student Raspoloženje : eXXXtraa Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 14.12.2008
Naslov: Re: Tema odsustva Pon 13 Apr - 18:35
Dobro nam dosla opet
Little~angel~with~heart Pocinjes da volis Dul
Broj poruka : 221 Godina : 28 Lokacija : Mexico-Beograd Raspoloženje : Extra Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 22.11.2008
Naslov: Re: Tema odsustva Čet 23 Apr - 1:10
Sry sto me opet nije bilo!!!!!!Ali sad stvarno najstvarnije cu se potruditi da budem redovna,ali stra da radim kada nema nikoga?
MaKiCa ♥Dulce moderator♥
Broj poruka : 314 Godina : 36 Lokacija : con RBD obvio Poso/dokolice : student Raspoloženje : eXXXtraa Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 14.12.2008
Naslov: Re: Tema odsustva Pet 24 Apr - 16:25
Nema weze....ali ti se bar jawish....ja sam 5 dana uzastopno dolazila i nikog nije bilo!!!!!!!!! Ne razumem zashto....forum nam umire ;-(
**_DuLcE MaRiA_** ♥Dulce glavna adminka♥
Broj poruka : 1110 Godina : 34 Lokacija : Beograd Raspoloženje : :))))))))))) Omiljeni clan RBD-a : Koliko wolis Dulce? : Datum upisa : 19.11.2008
Naslov: Re: Tema odsustva Ned 26 Apr - 21:18
ljudi ja se izvinjavam sto se nisam javila ali ugasili su mi na brzinu net nisam ni znala zato nedolazim...u toku nedelje ga uplacujem pa dolazim...ljubim vas swe....
MaKiCa ♥Dulce moderator♥
Naslov: Re: Tema odsustva Sre 6 Maj - 0:17
E sad da znate zasto mene nema.....nemam net....koristim swaku priliku da od decka ukradem malo vremena ))))